How do you beat waste?

Met onze beat-box bepaal je je eigen ritme. Vink hieronder aan hoe groen jij al bezig bent en maak je eigen beat. Jouw groene bijdrage klinkt ons als muziek in de oren!

Schakel de knoppen in die corresponderen met jouw groene activiteiten (meerder per rij mogelijk). Voeg wat extra's toe door er een loopje onder te zetten met een van de overige knoppen. Niet tevreden met een bepaalde rij? Schakel de rij uit met het groene knopje voor de rij. Uiteindelijk sla je jouw beat op in onze gallery door hem te delen.

Met onze beat-box bepaal je je eigen ritme. Vink hieronder aan hoe groen jij al bezig bent en maak je eigen beat. Verras je vrienden met jouw beat of stuur hem hieronder door naar jezelf om hem op een groter scherm af te maken.

Maak jouw eigen unieke beat!

Deze beat is natuurlijk tof, maar jij kan dat vast nog veel beter. Ga snel aan de slag met jouw unieke eigen unieke beat door op onderstaande knop te drukken.

Ik wil mijn eigen beat maken
Een jongedame levert een elektrisch apparaat in.

Op zoek naar meer groene acties?

We hebben een keuze moeten maken bij het kiezen van de beats. Je kunt nog veel meer doen! Bekijk hier wat opties. Ook kun je heel makkelijk apparaten en lampen inleveren voor recycling. Ontdek hier alle inleverpunten bij jou in de buurt.

Deze website maakt gebruik van cookies.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door derden op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze privacy voorwaarden omschreven.