Tl (1) (1)

Anderen helpen

Door afgedankte elektrische apparaten in te leveren voor recycling, zoals kleine armaturen, kun je anderen helpen! Zo ondersteun je je lokale kinderboerderij of de basisschool van je (klein)kind. Of iemand die helemaal niet kent, als je bijvoorbeeld een tuinlamp die nog werkt inlevert bij een kringloopwinkel. Het is goed te weten dat je altijd mensen aan het werk helpt, die dagelijks bezig zijn met het inzamelen, sorteren, demonteren en recyclen van apparaten. Een deel van hen help je ook nog eens terugkeren op de arbeidsmarkt.

Kinderboerderij

Kinderboerderij

Wecycle werkt samen met veel kinderboerderijen. Kleine armaturen (geen lampen) kun je daar inleveren. De kinderboerderij ontvangt jaarlijks een sponsorbedrag voor de samenwerking.  

Alles over inleveren
Scholen

Scholen

Wecycle werkt samen met veel basisscholen. Zij kunnen meedoen met de jaarlijkse inzamelactie van kleine elektrische apparaten (geen lampen). De scholen krijgen hiervoor een certificaat en ontvangen een beloning (boekenpakket of camera).

Meer informatie over educatie
Lokaal Goed Doel

Lokaal goed doel

Wecycle werkt samen met veel gemeenten. Lever je tijdens de campagneperiode energiezuinige lampen en armaturen in op de milieustraat, dan scoor je punten voor het lokale goede doel. Het goede doel maakt hiermee kans op een sponsorcheque van Wecycle (en jij maakt kans op een nieuw apparaat).

 

Doe mee aan onze winacties
Kringloopwinkel

Weggeven

Wecycle werkt samen met veel (gemeentelijke) kringloopwinkels. Apparaten die daar toch niet worden verkocht, laat Wecycle recyclen. Zo zorg je voor hergebruik van grondstoffen om je toekomstige televisie of wasmachine te laten maken.

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland